Курсант Херсонського факультету став призером обласних змагань з шахів

6 лет назад 0

15 лютого 2018 року в м. Херсоні на базі Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 4 Херсонської міської ради відбулися змагання з шахів серед ЗВО Херсонської області типу інститут, академія, університет за програмою обласних студентських спортивних ігор. В цій першості традиційно брала участь й збірна спортсменів Херсонського факультету.

За програмою змагань до складу команди юнаків та команди дівчат входило по одному учаснику, які представляли свій навчальний заклад. 

Від Херсонського факультету в обласній Універсіаді змагалися курсант третього курсу рядовий поліції Гасанов Джавид та курсантка першого курсу рядовий поліції Спиця Олена.

За результатами напруженої боротьби курсант третього курсу Гасанов Джавид посів 1 місце серед юнаків, друге місце посіла команда Херсонського національного технічного університету, третє ? студент Херсонської державної морської академії.

Курсантка першого курсу Спиця Олена посіла 4 місце серед дівчат, пропустивши вперед студенток Херсонського національного технічного університету (1 місце), Херсонського державного університету (2 місце) та Херсонського державного аграрного університету (3 місце).
Переможець обласних спортивних змагань з шахів Д. Гасанов нагороджений оргкомітетом дипломом за 1 особисте місце, також дипломом за 1 місце серед юнаків нагороджений Херсонський факультет ОДУВС.

Керівник навчального підрозділу ОДУВС ? проректор державного університету — декан Херсонського факультету Олександр Берило привітав спортсменів з черговою перемогою та в урочистій обстановці перед вишикуваним перемінним складом навчальних курсів вручив диплом переможцю змагань.

Варто зазначити, що у таких змаганнях 2016 року Джавид посів друге місце. Рядовий поліції Гасанов Д. є кандидатом у майстри спорту України з шахів, а також майбутній офіцер поліції активно займається у спортивній секції самбо та дзюдо.
Вітаємо нашого курсанта-переможця та команду Херсонського факультету з шахів з успішним виступом і бажаємо їм чергових спортивних здобутків.

Тарас Вайда, Херсонський факультет