“Лишитися не можна поїхати”. Прем’єра під дахом

3 года назад 0

У Херсонському обласному театрі імені Миколи Куліша відбулася прем'єра вистави "Лишитися не можна поїхати" за п'єсою сучасного українського драматурга Ігоря Носівського.

Дійство пройшло на сцені під дахом, при цьому стався аншлаг. Публіка досить тепло зустріла історію про те, як невдаха молодий чоловік з вагітною дружиною, а опісля і з немовлям "на руках" намагається виїхати за кордон, щоб заробити для себе і сім'ї набагато більше, ніж може йому дозволити робота на батьківщині.

Не можна не згадати, що 29-річний Ігор Носівський — херсонець, який нині проживає і працює в рідному місті у сфері IT і виїжджати на заробітки не збирається. У всякому разі, поки що. Адже, як пояснює автору цієї замітки сам Ігор, "щодня щось змінюється, і треба завжди бути готовим прийняти рішення в разі потреби. Хоча завжди залишаються сумніви".

Виставу створено "Театральною студією 18+", режисеркою виступила Катерина Слажнєва. Незважаючи на непоганий прийом у глядачів, подальша сценічна доля спектаклю досить туманна — до репертуарного плану театру його поки що не внесли. Тим часом, вистави за цією п'єсою та читки вже з успіхом ідуть на різних сценах в інших державах. А в минулому році вона стала однією з кращих на драматургічному конкурсі "Ремарка".