Мовою художника: у Херсонському обласного центру служби крові відкрилася нова виставка

3 года назад 0

Розмаїття образотворчих технік і жанрів, неймовірне поєднання кольорів та образів! На базі Херсонського обласного центру служби крові відкрилася виставка «Мовою художника». В експозиції представлено 47 робіт, створені молодими викладачками Херсонського державного університету Анастасії Іщенко та Юлії Гриценко.

Анастасія Іщенко називає виставку благодійною, адже центр крові – осередок, де небайдужі люди рятують життя тих, хто цього потребує.

«Мовою художника» – перша спроба співпраці медичного закладу та Херсонського державного університету. За словами в.о. директора КНП «Херсонський обласний центр служби крові» Ганни Лагутіної, вони роблять спільну добру справу для суспільства.

Серед яскравих полотен з квітами та пейзажами впадає в око величезне полотно блакитного відтінку з жіночими образами. Авторка картини Анастасія Іщенко ділиться, це знакова робота для неї і безпосередньо пов`язана з темою життя.

Розділити радісний момент разом із художницями прийшли і перші викладачі. Вони запевняють, Юлія та Анастасія – ті студентки, які завжди будуть прикладом для інших.

Джерело