На відбір волонтерів Євробачення-2017 за першу добу надійшло 1,5 тис. анкет

7 лет назад 0

а першу добу…

"Національна телекомпанія України 19 грудня розпочала відбір волонтерів для роботи під час Євробачення-2017, яке у травні наступного року прийматиме Київ. За першу добу прийому заявок організатори отримали понад 1500 анкет від охочих допомагати в проведенні міжнародного пісенного конкурсу", — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, більшість анкет надіслали студенти віком від 18 років. "Та у списку потенційних волонтерів Євробачення-2017 є люди й старшого віку. Поки що найстаршим учасником відбору є 64-річний дизайнер, громадянин Великої Британії. І хоча переважна кількість заявок – від українців, анкету волонтера заповнили також громадяни Ізраїлю, США, Іспанії, Португалії, Австрії, Польщі та Латвії", — сказано у повідомленні.

Також вказано, що серед учасників відбору "є і ті, хто може похизуватися знанням трьох і більше мов, з-поміж них рідкісні: корейська, китайська, арабська та хінді". "Обов’язковим є знання лише англійської", — йдеться у повідомленні.

На волонтерів Євробачення-2017 чекає робота з іноземними делегаціями, артистами, пресою та гостями міжнародного пісенного конкурсу. Волонтери також отримають сертифікати, які засвідчуватимуть проходження навчання та роботу під час Євробачення-2017.

Відбір волонтерів відбуватиметься щонайменше у два етапи. Перший триватиме до 17 лютого 2017 року. Саме до цього моменту прийматимуться анкети від усіх охочих. Наступним етапом відбору стане проходження співбесіди й тесту на рівень володіння англійською мовою. Далі волонтерів запросять на спеціальні тренінги, де навчатимуть надавати першу медичну допомогу, спілкуватися з гостями конкурсу та шляхом тімбілдінгу формуватимуть Eurovision Volunteers’ Family.