Високу відзнаку отримала Херсонська гімназія №1

3 года назад 0

З 26 по 28 травня 2021 року у Київському Палаці спорту проходила головна подія освітньої галузі України – ХІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» й виставка освіти за кордоном «World Edu». Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Мета заходу – об’єднати учасників освітнього процесу для обговорення актуальних питань забезпечення високої якості освіти, підвищення кваліфікації і перепідготовки педагогічних кадрів, забезпечення якісного дистанційного навчання в умовах сучасних викликів, презентувати міжнародну науково-освітню діяльність і партнерство, нових підходів до надання освітніх послуг.

Вперше Херсонська гімназія № 1 представила на заході власний досвід та взяла участь у конкурсній програмі виставки. Журі високо оцінили конкурсну роботу гімназії: у номінації «Інновації в розвитку міжнародної співпраці в закладі освіти» заклад отримав Диплом та срібну медаль.