У Херсоні інклюзивний театр представив прем’єру вистави

3 года назад 0

Знову інклюзивний театр в Херсоні при Гончарівці представив на прем’єру вистави, яка нікого не залишила байдужим в рамках проєкту “Звичайна роль – особливий актор”. На прем’єрі побувало чимало представників громадськості, бізнес-спільноти. Серед них і співзасновниця підприємства з виробництва заморожених напівфабрикатів ТМ “ОСА” Олена Уксуленко, яка на своїй сторінці у ФБ поділилась враженням:

З великим задоволенням відвідала прем’єру вистави інклюзивного театру при Гончарівці – “Задерикуватии? півень”. Емоцііі? переповнюють. Кожен рух акторів – це перемога над собою, це крок назустріч мріі?. Вони подарували глядачам справжнє діи?ство з краплинами нашоі? реальності, де кожен повинен мати рівні умови і в навчанні, і в реалізаціі? себе по життю. Ця вистава – це кропітка праця із 100% віддачею мам акторів інклюзивного театру. Вони завжди поряд зі своі?ми дітьми: щасливі та красиві, така і?х основна роль і в повсякденному житті.

Це вже втретє дивує інклюзивнии? театр чудовими виставами, які об’єднують громаду, звертають увагу на проблеми інклюзіі?, рівності, доступності, людиноцентризму у суспільстві.

Сертифікатом ТМ “ОСА” відзначила актора інклюзивного театру, якии? професіи?но і творчо виконав головну роль у ціи? виставі!

Підприємство “ОСА є соціально відповідальною компанією. За роки існування чимало проєктів, благодійних та меценатських програм підтримано, бо це інвестиція в майбутнє!

Український Південь Полина Светлова