Євробачення-2017 встановить ще один рекорд

7 лет назад 0

Головна сцена Євробачення-2017…

"Обладнання для конкурсу — це "мікс" техніки з різних куточків Європи й України. МВЦ — одна з кращих арен, з якими мені доводилося працювати. Тут багато місця усередині та зовні. А також зручно заїжджати великому транспорту. Міцна структура даху може витримати значне навантаження. Очікуємо, що воно сягне 200 тонн. Це рекорд для музичної першості", — сказав Ола Мельциг. Про це йдеться на znaj.ua.

Монтують сцену понад 200 фахівців з усього світу — Швеції, Нідерландів, США, Нової Зеландії, Англії та Фінляндії. Її загальна вага — 30 т. Майданчик для виступу артистів становить 350 кв м.

Особливість центральної частини сцени у тому, що кожна з її конструкцій може незалежно рухатися. Це дозволить створювати унікальний простір для постановок учасників конкурсу. Усі світлові прилади вже встановили, більшість — ввели в експлуатацію. Загальна кількість — понад 1800.

Завершують установку конструкцій глядацьких трибун та підготовку першого павільйону. Там незабаром почне роботу прес-центр. Він зможе розмістити близько 1500 акредитованих журналістів та 500 акредитованих фанатів.

Глядацькі трибуни центру вмістять близько 7 тис. глядачів. У двох секторах відведені по 25 спеціальних місць для людей з обмеженими можливостями та місця для супроводжувальників. На під'їздах до цих секторів встановлять спеціальні пандуси для візків.

20 квітня в МВЦ розпочнуться технічні репетиції. Їхня мета — налаштувати техніку і освітлення до приїзду учасників. Наступні шість днів відведені для репетицій відкриття і закриття шоу.

"Можуть бути різні політичні спекуляції навколо Євробачення в Україні. Відомо, хто їх створює. Та усі виробничі, організаційні та інші питання вирішують своєчасно. Щоб забезпечити високий рівень проведення грандіозної події у травні. На майданчику прекрасна атмосфера. Разом працюють українські та іноземні фахівці. Дух Євробачення вже тут, у Києві", — сказав віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко.