Херсонські підприємці спілкувалися з фіскалами більше 3-х годин

6 лет назад 0

Гарантувати підприємцям якісні знання — саме під таким девізом пройшов семінар для фізичних осіб — підприємців, який відбувся наприкінці минулого тижня за участі першого заступника начальника Головного управління ДФС у Херсонській області Ірини Філіппової та провідних фахівців фіскальної служби області у приміщенні Дніпровської районної у м. Херсоні ради. 

Учасниками семінару стали 42 приватні підприємці та бухгалтера, які ведуть податковий облік підприємницької діяльності, із м. Херсона та районів нашої області.

Тематика заходу була зорієнтована саме на особливості оподаткування доходів фізичних осіб — підприємців, умови перебування на спрощеній системі оподаткування, особливості ведення обліку доходів та витрат, терміни подання звітності, а також сплату єдиного податку та єдиного соціального внеску із врахуванням нововведень, передбачених Законом України від 07.12.2017       №2246-VIII  «Про Державний бюджет України на 2018 рік».

Доволі насиченою практичними прикладами та коментарями стала інформація про використання у підприємницькій діяльності РРО та приклади типових порушень касової дисципліни під час проведення готівкових розрахунків.  

Майже дві години тривало спілкування, однак його учасникам було замало навіть цього часу. Адже кожен платник податків мав можливість отримати індивідуальні консультації особисто від провідних спеціалістів фіскальної служби області за напрямками роботи. І це є той крок назустріч платникам, коли фіскали гарантують надання якісних знань. Спочатку навчити, а потім запитати — формула цілком справедлива у стосунках “фіскали-платники податків” — повыдомляє прес-служба ГУ ДФС у Херсонській області.