На Херсонщині керівництво КП «Агрофірма радгосп «Білозерський» умисними діями доводить його до банкрутства

3 года назад 0

На тлі гучного скандалу  пов’язаного з КП «Агрофірма радгосп «Білозерський» журналісти нашого видання провели розслідування та дізналися нові шокуючі факти цієї непростої справи.

Отже, нещодавно директор aгрофірми-рaдгоспу Олександр Ощипок у своєму фейсбуці звинуватив представників партії «Слуга народу» у рейдерському захопленні агрофірми. Та як ми з’ясували, Ощипок та деякі депутати селищної ради, шляхом надання недостовірної інформації в ЗМІ, навмисно блокують процес інвентаризації та аудиту підприємства і його передачу на баланс ради.

Як нам стало відомо з власних джерел, депутатами Білозерської селищної ради було надіслано звернення до голови ХОДА Сергія Козиря, з приводу незаконної діяльності на підприємстві «Агрофірма радгосп «Білозерський».

Відомо, що з підприємства постійно вивозиться продукція без обліку та продається за мільйони гривень. Також  у звернені повідомляються, що Ощипок та колишня голова Дніпровської селищної ради Щербина.О.О умисними діями доводять КП «Агрофірма радгосп «Білозерський» до банкрутства.

Особливо цікаво те, що керівництво, запевняючи про складні часи, продовжує отримувати заробітну плату у розмірі 45 тис. грн та виписувати собі преміальні у вигляді декількох місячних окладів.

Зважаючи на тотальну беззаконність депутати Білозерської селищної ради не знайшли іншого виходу та звернулися до Сергія Козиря з проханням взяти ситуацію під контроль та вжити необхідних заходів в межах чинного законодавства.

Також детально про цю ситуацію розповіла новообраний секретар Білозерської селищної ради Козачик Олена Дмитрівна: