Реалізація проекту «сквер ім. Береша» залежить від херсонців — що скаже громада?

7 лет назад 0

Херсонський обласний благодійний фонд імені О. Береша потребує участі активних громадян і коштами, і справами.

Херсонський фонд імені нашого спортсмена-олімпійця Олександра Береша оприлюднив зверення до містян:

Шановні громадяни нашого міста!

Обласний благодійний фонд імені О. Береша здійснює свою діяльність з метою популяризація спортивної гімнастики та здорового способу життя, фізичного і морального становлення молоді, підвищення авторитету та  іміджу України, де живуть люди з величезним спортивним і культурним потенціалом.

Дванадцять років поспіль у Херсонському вищому училищі фізичної культури  ми проводимо турнір зі спортивної гімнастики. Цей турнір проводиться в честь пам'яті про призера Олімпійських ігор, абсолютного чемпіона Європи, чемпіона всесвітньої універсіади Олександра Береша, який трагічно загинув у автокатастрофі 29 лютого 2004 року.

 

Він один багато зробив для нашого міста, а разом ми зможемо зробити ще більше.

Завдяки допомозі та участі багатьох жителів нашого міста, ми змогли провести 7 Всеукраінскіх, 5 Міжнародних та 9 Дитячих  турнірів. За ці роки в них взяли участь більше 1000 спортсменів з України, Росії, Білорусі, Молдови та Греції.

Сьогодні ми працюємо над реалізацією ідеї створення у місті Херсоні скверу імені О. Береша на території мікрорайону 4-й Таврійськи й біля будинку № 18, по вулиці  49-Гвардійської дивізії. Наразі триває підготовка відповідних документів по присвоєнню зеленим насадженням статусу скверу. З метою благоустрою вказаної території розроблено проект соціальної дії, який передбачає встановлення об’єктів благоустрою та паркової культури, інформаційного стенду та спортивного обладнання. У подальшому передбачається проведення спортивних заходів, у тому числі дитячих та молодіжних, на вказаній території.

Проект підтримала спортивна спільнота Херсонщини, громадські організації та Міжнародна організація Британська рада в рамках програми “Активні містяни», котра надала фінансову підтримку у розмірі 15 тис. грн. на умовах співфінансування.

Загальний бюджет проекту 80 тис. грн. Для придбання та встановлення спортивного обладнання необхідно фінансування у розмірі 54880 грн., на проектну документацію 18000грн.

Звертаємось до Всіх з проханням надати благодійну допомогу для втілення даного проекту у життя. Оргкомітет проекту заздалегідь вдячний всім, хто небайдужий до майбутнього херсонського спорту і зможе зробити свій  пос ильний вклад.

З повагою,

голова Херсонського обласного благодійного фонду ім. О. Береша

Світлана Береш

Зробити свій внесок можна вже зараз:

Реквізити: вул. Богородицька,16, м. Херсон, Україна. . Тел.0955304133, 0677159170      рр 26008052200477, в «Приват банк» , МФО 352479, ОКПО 33725590.  Найменування отримувача: Херсонський обласний благодійний фонд імені Олександра Береша.