Розпочато ремонт внутрішньодворових проїздів по Бериславському шосе у Херсоні

4 года назад 0

СМІ неодноразово інформували читачів про активну роботу громадського діяча Ткаченка Андрія у вирішенні питання ремонту внутрішньодворових проїздів по Бериславському шосе. Проблема не вирішувалась міською владою роками і ось маємо суттєві зрушення.
Про це на свої сторінці у Фейсбуці повідомивсам Ткаченко Андрій 

"Ура!
Розпочали?
Нарешті маємо видимі результати нашої спільної активної діяльності по стимулюванню та контролю процесу ремонту внутрішньодворових проїздів по Бериславському шосе, 12, 12А, 10В,Г,Д.
Всі пам'ятають скільки зусиль було докладено, щоб цей процес взагалі було запущено. Це запити, звернення, походи до міської ради, публічні стички з чиновниками, які затягували процес та навіть відверто брехали, телефонні дзвінки, перемовини, контроль процедури закупівлі та інше. Про більшість своїх дій я інформував вас, друзі, на своїй сторінці та на інтернет сайтах. Але багато чого залишилось, як то кажуть, поза кадром.
Завдяки нашій наполегливості було укладено договір на виконання робіт по ремонту на 2020-2021 роки. Але, яким було моє здивування, коли я побачив суму на 2020-й рік у розмірі 9 тис. грн. при загальній вартості робіт майже 12 млн. грн.
Це означало, що в цьому році ніхто нічого робити не планував. Знову запит, нова хвиля обурення і на позачерговому засіданні виконкому виділені кошти на підготовчі роботи.
На жаль цих коштів вистачить лише на частину робіт на одній із ділянок. Сьогодні розпочато роботи біля будинку 10Г. Ця точка визначена підрядником відправною згідно з технологічним процесом, на який ми впливати не можемо.
Кошти на продовження ремонту та його завершення будуть виділятися у кінці цього року вже новим складом депутатського корпусу, який ви обирете на місцевих виборах 25 жовтня.
І я точно знаю, що депутати від політичної партії Ігоря Колихаєва НАМ ТУТ ЖИТИ, які увійдуть до нового складу Херсонської міської ради завдяки вашій підтримці, в повному складі проголосують за виділення коштів на ремонт внутрішньодворових проїздів у запланованому квадраті біля кожного будинку.
Я нічого не обіцяю. Я планую та виконую заплановане! За мене говорять результати моєї діяльності.
Дякую всім причетним за плідну співпрацю!"
Полина Светлова