Штраф у 8 мільйонів чекає на херсонського підприємця

7 лет назад 0

Керівнику херсонського підприємства доведеться сплатити штрафні санкції за несвоєчасну сплату до бюджету єдиного соціального внеску на обов’язкове державне соціальне страхування та податку на доходи фізичних осіб у сумі 8,3 млн.гривень.   

Як з’ясувалося: роботодавець нараховував заробітну плату найманим працівникам, але чомусь порушував строки, встановлені для місячного періоду виплати… До того ж зовсім «забув» про сплату до бюджету 5,3 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб під час виплати доходу на користь фізичних осіб.   

Окрім того, перевіркою встановлені факти несплати (неперерахування) або несвоєчасної сплати (несвоєчасного перерахування) сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Тож до працедавця застосовані штрафні санкції за несвоєчасну сплату єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на загальну суму 2,97 млн.гривень.   

Це встановили ревізори управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області під час проведення планової виїзної документальної перевірки суб’єкта господарювання.