У Херсоні експериментуватимуть з нічними маршрутами

4 года назад 0

Побачити вночі на вулицях Херсона громадський транспорт майже неможливо, адже маршрутні таксі та тролейбуси припиняють працювати вже о сьомій-дев'ятій годині вечора.

Тому дістатися з однієї точки міста в іншу в нічний час практично неможливо. Херсонцям залишається тільки користуватися послугами таксі, що не надто економно.

Якщо вам така ситуація доволі знайома, то хочемо поділитися з вами гарною новиною. Вже з 27-го січня у Херсоні можна буде побачити маршрутки, що працюватимуть до опівночі. Про це розповів директор міського комунального підприємства "Херсонкомунтранссервіс" Павло Ткаченко.

"У мене є чудова новина для херсонців. Було дуже багато розмов про те, що у Херсоні немає нічних маршруток. Тому ми на комунальному підприємстві вирішили зробити пілотний проєкт на 5 та 6 маршруті. Тому з 27-го січня ми запускаємо автобуси, які будуть ходити до дванадцятої години ночі. Тож просимо вас користуватися комунальним транспортом у нічний час", — говорить Ткаченко.

"Нічні маршрутки" за вказаними напрямами курсуватимуть Херсоном з 22:00 до 00:00. Нагадаємо, що в цей період починає діяти "нічний тариф" і вартість проїзду у маршрутці становитиме 8 гривень.

Гривна