15-річного хлопця з Херсонщини, який зник два тижні тому, розшукали в Маріуполі

5 лет назад 0

Про зникнення 15-річного хлопця повідомила його мати. Родина мешкає в одному з сіл Бериславського району. Жінка розповіла, що син неодноразово тікав з дому, не ходить на навчання, тому вона прийняла рішення відправити його на оздоровлення у центр реабілітації в місті Маріуполь. Але до центру хлопець не доїхав. Він зателефонував матері і повідомив, що йому не потрібно лікуватися. Після чого вимкнув телефон і більше на зв'язок не виходив. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

— У пошуках підлітка нам значно допомогли наші маріупольські колеги. Перевіривши дружні зв’язки хлопця, ми встановили адресу будинку, де проживають його знайомі. Саме там ми і знайшли підлітка. З ним було все добре, ніяких протиправних дій у його відношенні не скоєно, — повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.

Поліцейським хлопець пояснив, що хотів розважитися з друзями, тому не повідомляв матері про своє місцезнаходження. З жінкою та її сином ювенальні поліцейські провели профілактичні бесіди.