5 пожеж за один день палахкотіли на Херсонщині

7 лет назад 0

21 травня на території області зареєстровано 5 пожеж. Перший виклик надійшов на номер Служби порятунку «101» о 07:57. В інформації йшлося про те, що на вулиці Соборній в смт Іванівка горить підсобне приміщення магазину «Оскар». На місці надзвичайної події працювало чергове відділення 2-го Державного пожежно-рятувального посту по охороні Іванівського району. Вогнем пошкоджено товар, обладнання і тару. Площа пожежі склала 28 кв.м.

Вже о 15:45 було виявлено загоряння у 4-му кварталі Збур’ївського лісомисливського господарства Голопристанського району – горіла підстилка на площі 0,05 га. Низову пожежу ліквідували силами пожежної охорони. Підрозділи ДСНС не залучалися.

 

Того ж дня о 16:50 загорілася суха трава на відкритій території на землях Веселівської сільради в Гунчиній Балці Бериславського району. Займання на площі 30 кв.м ліквідовували вогнеборці 1-ї ДПРЧ.

О 22:40 на вулиці Маяковського у селі Велетенське Білозерського району у приватному житловому будинку вигоріло дві кімнати і пошкоджено перекриття. Площа склал 50 кв.м. Пожежу загасили пожежні 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

І вже о 01:31 22 травня надійшло повідомлення про займання у допоміжній споруді в житловому секторі на вулиці Рішельєвській в Суворовському районі міста Херсона. На площі 20 кв.м пожежу ліквідували співробітники 20-ї державної пожежно-рятувальної частини.

за інф. ГУ ДСНС України

 у Херсонській області