8 років за розбійний напад на будинок пенсіонерки отримав мешканець Скадовського району

4 года назад 0

Злочин стався у квітні 2018 року у м. Гола пристань. Невідомий зловмисник проник в будинок пенсіонерки, наніс їй тілесні ушкодження, зв’язав скотчем, забрав мобільний телефон, цінні медалі та 8500 гривень у різній валюті. Оперативники вирахували і затримали злодія. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зловмисником виявився 32-річний мешканець Скадовського району. Раніше він неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Під час санкціонованого обшуку в його будинку поліцейські знайшли sim-картку пенсіонерки, її медалі та посвідчення до них.

На лаві підсудних чоловік свою вину не визнав, посилаючись на те, що у день скоєння злочину він знаходився у себе вдома в місті Скадовськ. Але він так і не зміг пояснити суддям, як в його будинку з’явились ці речі, і яким чином в мобільному телефоні його матері опинилась sim-картка потерпілої.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 8 років і 6 місяців позбавлення волі, з конфіскацією всього належного йому майна.