Аварія на міжміській трасі Херсонщини забрала життя людини

7 лет назад 0

На 200 кілометрі автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ з наслідками аварії розбиралися патрульні, поліція, медики та бійці служби 101.

Близько 16:00 на номер 102 надійшло повідомлення про аварію на 200 кілометрі автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, йшлося про постраждалих. Виїхавщи на місце, поліцейськиі ( а прибула слідчо-оперативна група Білозерського відділення поліції, працівники слідчого управління обласного главку поліції та інспектори управління патрульної поліції в м.Херсоні) встановили зіштовхнулися легковик та вантажівка.

Вантажний мікроавтобус «Івеко», рухаючись з боку Миколаєва в напрямку до Херсона, зіштовхнувся із легковим автомобілем «ВАЗ-2121». У результаті ДТП одна людина загинула та 4 чоловіка отримали травми різного ступеню тяжкості.

Попередня правова кваліфікація ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводяться необхідні слідчі дії, — повідомив відділ комунікації поліції Херсонської області.  

фото — джерела