Бійки, суїцид та убивство в останній день року на Херсонщині

3 года назад 0

Аж занадто «щедрим» на всілякі надзвичайні події виявився останній день минулого 2020 року на Херсонщині. Біля міні-маркету на вулиці Робочій обласного центру стався напад на водія-експедитора приватної фірми, котрий привіз до магазину свіжий хліб. Двоє молодиків кинулися з ним битися, потім вдарили пістолетом по голові, й утекли в невідомому напрямі. Причому це не був розбій – у магазині та з машини не забрали ані товарів, ані грошей. Оперативники Корабельного відділення Національної поліції встановили, що тут виявилася «замішана» любов.

У працівниці міні-маркету з 30-річним водієм-експедитором зав’язався роман, із чим не зміг змиритися її попередній кавалер. Він із товаришем підстеріг учасника «роману на робочому місці» під час доставки продуктів, і влаштував з ним бійку, аби віднадити від коханою. У ході цієї бійки постраждалий і отримав удар пістолетом по потилиці – ще й такий потужний, що без медичної допомоги не обійшлося. Особи та адреси нападників встановлюють поліцейські, аби притягти їх до кримінальної відповідальності.

А от у селі Заводівка Горностаївського району Херсонщини бійка сталася після застілля з алкоголем, у якому брав участь і 16-річний хлопчина. Дорослі дозволити йому трохи випити на честь новорічних свят, але ще більше випив вітчим підлітка. Оскаженівши, вітчим накинувся на того з кулаками. І побив так, що переламав тому кілька ребер, ще й наніс черепно-мозкову травму.

Не минулося під кінець 2020 року й без суїциду. У селищі Каланчак просто на робочому місці у Будинку побуту з невідомих поки що причин повісився 60-річний фотограф. Слідів насилля під час огляду тіла поліцейські не побачили, тож немає сумніву, що це самогубство, а не його імітація заради приховування слідів убивства. Втім, без убивства у новорічну ніч також не минулося: у квартирі на вулиці Філатова в Херсоні під час святкового застілля хмільний господар кількома ударами ножа позбавив життя 31-річного гостя (той також був п’яним).

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.