Чоловік на курорті Херсонщини витрачав викрадені напередодні гроші

5 лет назад 0

В одному з сіл Голопристанського району, поки хазяїна не було вдома, невідомий проник в будинок, знявши москітну сітку та вкрав понад 30 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Голопристанського відділення поліції перевірили найманих працівників заявника, опитали сусідів та місцевих жителів. Того дня біля будинку потерпілого люди бачили 29-річного раніше судимого мешканця сусіднього села. Вдома чоловіка не було і поліцейські встановили, що він на автобусі поїхав у село Залізний Порт. Там за кілька годин працівники поліцейської станції знайшли чоловіка в розважальному закладі, де він пригощав алкоголем всіх присутніх за свій рахунок. Побачивши поліцейських, чоловік намагався втекти, але його затримали. У нього вилучили майже 30 тисяч гривень, частину він вже встиг витратити.

Зловмисник пояснив, що від знайомих дізнався про заможного підприємця з сусіднього села і вирішив обікрасти його будинок. Гроші він планував витратити на літній відпочинок.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.