Два ножі проти гілляки: у Херсоні поліція затримала нетверезого хулігана, який кидався на людей

4 года назад 0

Увечері, 12 жовтня, в обласному центрі було не зовсім спокійно. Як повідомили у поліції, близько 17:20 від мешканців однієї з багатоповерхівок по вулиці Комкова на спецлінію «102» надійшло повідомлення про бійку на подвір’ї.

На місце події терміново виїхали патрульні та слідчо-оперативна група Корабельного відділення поліції. Одного з учасників події затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про оголошення йому підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство», тобто грубому порушенні громадського порядку із застосуванням зброї.

Як розповів начальник Корабельного відділення поліції Олександр Сколібог, на місці події поліцейські з’ясували, що 34-річний мешканець будинку, перебуваючи напідпитку, став погрожувати фізичною розправою подрузі своєї дружини. Жінки в цей час спілкувалися на лавочці біля під’їзду. Подруга викликала на допомогу свого брата. В ході  перепалки нетверезий чоловік вихопив з кишень два кухонні ножі  та став кидатися на опонентів. Брат жінки підхопив з підлоги гілку від дерева та, захищаючись, став завдавати неадекватному супротивнику удари. Згодом дебошира вдалося повалити на землю та вгамувати. Громадяни викликали поліцію та «швидку допомогу».

Родину запросили до відділення поліції, де вони написали  заяву. Хулігана доставили до лікарні, де його оглянули лікарі, після чого відпустили на амбулаторне лікування. Ножі вилучені як речові докази. Проводяться слідчі дії.