Херсон еротичний: у псевдомасажних салонах вівся відеозапис відвідувачів

6 лет назад 0

Правоохоронці продовжили розповідати про роботи, проведені щодо припинення секс-бізнесу, замаскованого під надання послуг з оздоровлення.

Як повідомлялося раніше, в Херсоні поліцейські припинили незаконну діяльність аж двох масажних салонів, в яких надавалися послуги інтимного характеру. Крім того, при проведенні слідчих дій виявлено та вилучено засоби, які свідчать про можливу приховану відеозйомку клієнтів салонів під час "сеансів". Отже, злочини можуть бути тяжчими, чим здається на перший погляд: навряд чи клієнти знали, що приховане під дзеркалами та м'якою обивкою стін.

— Начальник відділу протидії торгівлі людьми обласного главку поліції Олег Шанько повідомив, що однією з організаторів місць розпусти виявилася 26-річна жителька іншої області, яка має двох дітей. Жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією". Їй обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом прихованої відеофіксації клієнтів під час відвідування масажних салонів. Організаторам незаконного бізнесу може загрожувати позбавлення волі на строк до 7 років, — повідомили у Відділі комунікації поліції Херсонської області .

На наше питання щодо додаткової інформації, чи правда, що салони разом із "прекрасним персоналом" переїхали за іншою адресою й продовжують працювати, у поліції поки що не відповіли. А може і там уже встановлюється облажнаннгя — як для утіх, так і для запису специфічного відео?