Херсонська поліція затримала вбивцю власного батька

4 года назад 0

Справжня трагедія трапилася днями в одному з сіл Бериславського району. Там 21-річний молодий чоловік зарізав свого батька й намагався вбити матір.

Як повідомляють у відділі комунікації Нацполіції, вночі жінка в закривавленому одязі прибігла до сусідів і розповіла, що син начебто вбив батька та намагався вбити і її, але жінці вдалося втекти. Сусіди одразу викликали поліцію і швидку. Потерпілу з численними ножовими пораненнями доставили в реанімаційне відділення. 

На місці події поліцейські виявили тіло 61-річного господаря з ножовими пораненнями. У будинку були розбиті вікна, розкиданий одяг та інші речі. Поліцейські опитали сусідів і з’ясували, що до злочину може бути причетний син потерпілого. Під час розшукових заходів за 300 метрів від місця злочину поліцейські знайшли скривавлений одяг. Як з'ясувалося, речі належали сину потерпілих.

Поліцейські виявили: вночі підозрюваний влаштував сварку в будинку рідних. Він  завдав чотири удари ножем своєму батькові та почав різати ножем матір, але жінці вдалось втекти та покликати на допомогу. В цей час зловмисник розкидав речі та вибив вікна, щоб обстановка в будинку нагадувала напад  невідомих злодіїв. Після цього   позбувся своїх закривавлених речей та переодягнувся.

Як розповів начальник Бериславського відділу поліції Олексій Пєшков, через декілька годин оперативники затримали підозрюваного. Той удав, нібито він не причетний до злочину та наполягав на своїй версії, що на будинок рідних  скоїли напад. Але, як повідомляють у поліції, правоохоронці встановили, що саме син причетний до вбивства батька та поранення матері. 

Мотив такої неадекватної поведінки бериславця все ще встановлює слідство.

Зараз зловмиснику повідомлено про підозру за ст.15 Кримінального кодексу «Замах на злочин» та ч.2 п.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство». Йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.