Херсонські оперативники затримали підозрюваного у пограбуванні чоловіка

4 года назад 0

Злочин стався вночі на березі лиману у Білозерському районі. В поліцію зателефонував чоловік і повідомив, що його друга біля залізничного вокзалу викрали невідомі, вивезли на берег річки, де пограбували. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Херсонського відділу поліції опитали 35-річного потерпілого та встановили хронологію подій тієї ночі. Чоловік розповів, що біля вокзалу познайомився з трьома невідомими: хлопцем і двома дівчатами. Разом вони вживали алкогольні напої, а потім новий знайомий запропонував йому поїхати відпочити на берег лиману в Білозерському районі у компанії дівчат. Херсонець погодився на пропозицію. Але по прибуттю на берег лиману дівчата пішли, а новий знайомий побив та пограбував потерпілого, відібравши понад тисячу гривень та мобільний телефон. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Коли зловмисник втік, потерпілий дійшов до найближчого населеного пункту, де звернувся до людей по допомогу і зателефонував другу.

Працівники поліції упродовж доби встановили особу підозрюваного. Ним виявився 19-річний херсонець. Він пояснив, що вирішив скористатися нетверезим станом потерпілого, щоб відібрати його особисті речі. Гроші, за словами підозрюваного, він встиг витратити.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.