Херсонські патрульні задокументували 4 випадки керування напідпитку

4 года назад 0

Автомобілі трьох порушників інспектори евакуювали на арештмайданчик.

Так, вчора близько 22-ї години на вулиці Дорофєєва поліцейські помітили ВАЗ-2101, у якого не працювали фари ближнього світла. Охоронці порядку зупинили транспортний засіб, а в його керманича помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Чоловік не мав водійського посвідчення чи інших документів, тож патрульні доправили його до Корабельного відділення поліції для встановлення особи та складання адмінматеріалів.

Там громадянин відмовився проходити у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту "Драгер" на місці або в медичному закладі. На нього інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли на нього постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

А ввечері понеділка охоронці порядку помітили, як автомобіль BMW 320i рухається тротуаром неподалік ТРЦ на вулиці Залаегерсег. У водія патрульні теж помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік також відмовився проходити відповідний огляд. Він отримав від поліцейських адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками) КУпАП.

Транспортні засоби обох херсонців охоронці порядку евакуювали.