Херсонські поліцейські ліквідували незаконне вирощування марихуани загальною вартістю близько мільйона гривень

4 года назад 0

Учора на Херсонщині поліцейські провели обшуки у групи осіб, які незаконно вирощували канабіс у підвально-ангарних приміщеннях. Наркоділки збували марихуану по всій території області та за її межами. За цінами «чорного ринку» вартість вилученої марихуани становить близько мільйона гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Управління стратегічних розслідувань спільно зі слідчим управлінням обласного главку поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали групу наркоділків, які вирощували та збували марихуану. Поліцейськими було проведено 4 обшуки за місцем мешкання фігурантів.

Правоохоронці встановили, що двоє 38-річних жителя Білозерського району організували наркобізнес з мільйонними оборудками. Чоловіки облаштували закриті підвально-анграрні приміщення, де вирощували марихуану. Під час обшуків у чоловіків поліцейськими встановлено, що для забезпечення охорони території та недопущення проникнення на неї сторонніх осіб чоловіки закріпили по периметру паркану електричний дріт та встановили камери відеоспостереження. Провівши обшуки поліцейські вилучили 50 кілограмів готової до вживання марихуани та все обладнання для вирощування наркорослин.

Нині вирішується питання про затримання наркоділків в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» . Слідчі дії тривають.