Херсонські правоохоронці повідомили про останні події та злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 533 звернень, серед яких 82 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 129 адміністративних протоколів, з них 8 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— В Білозерське відділення поліції звернувся 26-річний чоловік. Він повідомив, що знайшов оголошення на сайті про продаж деталей на автомобіль та домовився з продавцем про оплату товару. Після перерахування продавцю грошових коштів у сумі 1700 гривень він перестав виходити на зв’язок та видалив оголошення. За даним фактом проводиться перевірка.

— В Новокаховський відділ поліції звернувся 42-річний чоловік. Він розповів, що у його 12-річної доньки невідомий вирвав з рук сумку, в якій знаходився мобільний телефон та 100 гривень. Наразі встановлюється особа зловмисника.

Відділ комунікації поліції Херсонської області