Херсонські правоохоронці повідомили про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 620 звернень, серед яких 104 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 148 адміністративних протоколів, з них 12 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в чергову частину Горностаївського відділення поліції звернувся 68-річний мешканець району. Чоловік розповів, що невідомі злодії проникли на територію його домоволодіння та викрали з гаражу 17 бідонів меду. За даним фактом проводиться перевірка.

— в Бериславський відділ поліції зателефонувала 43-річна мешканка району. Жінка розповіла, що невідомий злодій викрав з її будинку ювелірні вироби. За даним фактом проводиться перевірка.

— в Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення від 35-річної мешканки с. Нова Збур'ївка. Жінка розповіла, що їй на мобільний зателефонував невідомий чоловік та представився працівником служби безпеки банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка клієнтки заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Заявниця надала дані картки, після чого їй надійшло SMS-повідомлення, що з рахунку зняті понад 3000 гривень.