Херсонський юнок допоміг поліції зловити шахрая

7 лет назад 0

У Херсоні поліцейські відділу по забезпеченню безпеки дорожнього руху затримали шахрая.

Під час повернення до місця дислокації назустріч екіпажу відділу забезпечення дорожнього руху ГУНП в Херсонській області по вул. Воронцовській вибіг молодий чоловік. 18-річний хлопець повідомив поліцейським про те, що за перехрестям побачив чоловіка, який два дні тому ошукав його. Зловмисник в той день звернувся до підлітка з проханням скористатися його мобільним телефоном, здійснив вигляд, що телефонує та побіг у невідомому напрямку.

Як розповів начальник відділу ЗБДР обласного главку поліції Віталій Боднарук, інспектори посадили хлопця в службовий «Фольксваген» та рушили на пошуку зловмисника. В ході відпрацювання сусідніх вулиць поліцейські разом із потерпілим помітили, як шахрай увійшов до одного з жилих будинків. Інспектори швидко прослідували за ним у під’їзд і затримали, коли він заходив у квартиру. На місце події була викликана слідчо-оперативна група Херсонського відділу поліції. При проведенні поверхневого огляду затриманого, в кишені його куртки поліцейські виявили квитанцію із ломбарду, куди зловмисник здав телефон потерпілого.

У відношенні затриманого відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Перевіряється його причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Відділ комунікації поліції Херсонської області