Жінка у стані алкогольного сп’яніння вкрала телефон у знайомої

5 лет назад 0

У Каланчацьке відділення поліції звернулася жителька одного з сіл і повідомила, що біля магазину зустріла знайому з явними ознаками алкогольного сп’яніння, яка попросила у неї телефон для термінового дзвінка родичам. Заявниця віддала телефон, а сама пішла в магазин. Коли повернулася, то знайомої вже не було.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції встановили, що знайомій заявниці 24 роки і вона веде антигромадський спосіб життя. Кілька днів вона не з’являлася вдома. А коли повернулася, то пояснила поліцейським, що після дзвінка родичам телефон залишила на лавці, звідки його вкрав невідомий хлопець. Але ця версія не спрацювала, адже телефон потерпілої поліцейські під час санкціонованого обшуку знайшли в будинку зловмисниці. Жінка розповіла, що втратила свій мобільний, а грошей на новий не було. Тому вона вирішила забрати недорогий телефон у знайомої.

Наразі мобільний повернули законній власниці. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).