Житель Олешківського району продавав наркотичний засіб

5 лет назад 0

52-річний житель одного з сіл Олешківського району продавав своїм односельцям та жителям інших населених пунктів наркотичний засіб – ацетильований опій по 200 гривень за 2 мл. Також він продавав сильнодіючий лікарський засіб – димедрол, який придбав без спеціального на те дозволу для подальшого збуту.

Наркотики клієнтам чоловік підвозив на власному автомобілі у завчасно обумовлені місця. Під час чергового факту збуту опію та димедролу поліцейські затримали чоловіка. У його автомобілі вилучили шприци з опієм та 40 пігулок сильнодіючого лікарського засобу. Сам зловмисник виявився наркозалежним та неодноразово судимим за крадіжки і грабежі.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ч.1 ст.321 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів». Згідно з вироком суду чоловіка визнано винним та призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Відділ комунікації поліції Херсонської області