Житель Скадовського району відібрав автомобіль у знайомого через неприязні стосунки

5 лет назад 0

У Скадовське відділення поліції звернувся 39-річний житель одного з сіл. Він повідомив, що неподалік від міста Скадовська знайомий відібрав у нього автомобіль «ЗАЗ-1103». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції відпрацювали населений пункт і знайшли автівку у справному стані в лісосмузі. Встановили місцезнаходження 30-річного підозрюваного. Він пояснив свої дії тим, що у нього з потерпілим давній конфлікт. Коли він випадково побачив чоловіка на трасі, то у них знов виникла сварка. Щоб нашкодити опоненту, зловмисник застрибнув у його авто і поїхав геть. А потім покинув автомобіль у лісосмузі.

Автівку повернули законному власнику. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).