Житель Великоолександрівського району підозрюється у вбивстві співмешканки через ревнощі

4 года назад 0

У Великоолександрівське відділення поліції звернулася жителька одного з сіл. Жінка розповіла, що не може потрапити в будинок, де мешкає її сестра. Адже співмешканець останньої не впускає заявницю та поводиться агресивно. За адресою проживання подружжя виїхали працівники поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В ході спілкування з чоловіком інспектори помітили, що він поводить себе підозріло та не може пояснити, де знаходиться його дружина. Поліцейські попросили чоловіка впустити їх до будинку, щоб оглянути його. В кімнаті вони помітили сліди боротьби, а в сараї виявили тіло 58-річної жінки з ознаками насильницької смерті. У неї були численні забійні рани голови та садна по всьому тілу. За підозрою у скоєнні злочину працівники поліції затримали 54-річного співмешканця загиблої.

Він пояснив, що напередодні ввечері разом з цивільною дружиною вживав спиртні напої. Під час застілля він згадав, що бачив жінку в компанії незнайомого чоловіка і подумав, що то її коханець. Через це між подружжям виникла сварка. Зі слів зловмисника, жінка принизила його чоловічу гідність, тому він почав її душити, а потім побив металевим прутом. Коли зрозумів, що жінка померла, то перетягнув її тіло в сарай.

Як повідомив начальник Великоолександрівського відділення поліції Віталій Самцов, наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Чоловіку обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.