Каховські оперативники затримали підозрюваного у розбійному нападі на підлітка

5 лет назад 0

В одному з сіл Каховського району жертвою розбійного нападу став 15-річний хлопець. Неподалік від школи агресивно налаштований малознайомий чоловік почав його ображати нецензурною лайкою і вимагав віддати цінні речі. Неповнолітній намагався чинив опір, на що зловмисник сильно побив хлопця, розбив мобільний телефон та зірвав у нього сережку. Після чого нападник втік. Перехожі викликали поліцію та «швидку». Підлітка госпіталізували в лікарню з травмами голови. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник Каховського відділу поліції Олексій Войчек, працівники поліції одразу розпочали відповідні слідчі дії щодо встановлення місцезнаходження нападника та його затримання. Потерпілий назвав його кличку та детально описав прикмети.

Під час проведення низки оперативно-розшукових заходів за кілька годин оперативники затримали 33-річного підозрюваного поблизу його будинку. Під час проведення огляду у нього вилучено пістолет іноземного виробництва, який вже направлено на експертизу.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій» та ч.1 ст.263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Працівники поліції перевіряють нападника на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району. Зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк до 7 років.