Крадіжки та грабежі: поліцейські повідомили про останні злочини на Херсонщині

4 года назад 0

Упродовж 6 червня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 608 заяв і повідомлень, серед яких 116 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 4 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 2 особи загинули, 4 особи травмовано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 192 адміністративні протоколи, з них 12 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло від 56-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідома особа, шляхом ривку заволоділа барсеткою, в якій знаходились два мобільні телефони і 200 доларів США. За даним фактом проводиться перевірка.

В Чаплинське відділення поліції звернувся 46-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що невідома особа, через відкрите вікно проникла в будинок, звідки викрала 1300 доларів США та 5600 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

В Горностаївське відділення поліції звернувся 70-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що вночі невідома особа проникла на подвір’я будинку, звідки викрала мопед «Альфа». За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області