На Херсонщині прикордонники виявили браконьєра

3 года назад 0

Прикордонники Херсонського загону продовжують виявляти осіб, які займаються протиправною діяльністю в межах контрольованих прикордонних районів про це вони повідомляють на своїй сторінці в Фейсбук.

Так 10 квітня, ввечері, в районі населеного пункту Азовське на узбережжі Утлюкського лиману прикордонники відділу «Чонгар» виявили громадянина України, який за допомогою трьох сіток спіймав 17 рибин піленгасу та дві рибини камбали. Загальна сума збитків державі складає 13 тисяч 200 гривень.

Про виявлення браконьєра прикордонники повідомили представникам Національної поліції, адже в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст. 249 ККУ «Незаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним, добувним промислом».

Нагадуємо, з метою недопущення порушення режиму державного кордону, прикордонного режиму та протидії незаконному вилову живих водних біоресурсів, наразі тривають оперативно-профілактичні заходи «Узбережжя-2021». Контрольні заходи триватимуть увесь період сезонної міграції та нересту водних живих ресурсів, в тому числі у взаємодії з Держекоінспекцією, Держрибагентством та Національною поліцією.