На Херсонщині батько побив свої дітей, найменшого відвезли в лікарню зі струсом мозку

6 лет назад 0

Багатодітний татусь затіяв кулачну розправу з власними малюками.

Жителька райцентру Білозерка на Херсонщині відлучилася на годинку в перукарню, залишивши чотирьох дітей у віці від трьох до семи років з батьком.

А коли повернулася, то просто обімліла: двоє синів були синіми від побоїв! Мати стала розпитувати батька, хто і за що їх бив, але той пояснюватися не став, а просто грюкнув дверима, і покинув будинок, пішов у невідомому напрямку.

Тим часом, чотирирічну дитину довелося везти в районну лікарню зі зламаним носом, черепно-мозковою травмою, забоями та синцями.

Начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції Херсонщини, капітан Ярослав Шанько каже, що в родині з Білозерки раніше випадки домашнього насильства не фіксувалися.

Вона не взята на облік і з приводу складних життєвих обставин, оскільки зовсім недавно переїхала в райцентр з Миколаївщини.

Тепер зниклого батька шукають, щоб, для початку, розпитати його, хто і як так немилосердно бив маленьких дітей. Якщо підтвердиться, що «кулаки доклав» саме їх батько, його притягнуть до кримінальної відповідальності.

За словами Ярослава Шанько, до домашнього насильства у нас найчастіше схильні саме батьки, які зловживають алкоголем, і схильні до нападів невмотивованої агресії.