На Херсонщині поліцейські перевіряють вантажівки з піском

5 лет назад 0

Поліція Херсонщини продовжує вживати заходи щодо контролю законного користування надрами. Окрім деревини, увага правоохоронців приділяється й видобутку піску. За останні вихідні поліцейські виявили 2 автомобілі з пісок, та перевірили законність перевезення вантажу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Екіпаж групи швидкого реагування Білозерського відділення поліції під час патрулювання на автодорозі Білозерка – Станіслав помітили автомобіль ГАЗ. Вантажівка перевозила пісок і поліцейські зупинили транспортний засіб для перевірки. В ході спілкування 32-річний водій пояснив, що придбав 5,8 тон піску для власних потреб, та надав співробітникам підтверджуючі документи.

Цього ж дня в Херсоні працівники патрульної поліції на виїзді з міста на вул. Миколаївське шосе зупинили автомобіль ЗІЛ, який перевозив пісок у кузові. 48-річний водій надав поліцейським для перевірки підтверджуючі документи про законну купівлю 6,7 тон піску.

Шановні громадяни! Якщо вам відомі факти незаконного видобутку піску та особи, які займаються забороненим видом діяльності, прохання повідомляти в поліцію за номером «102». Анонімність гарантована!