На Херсонщині поліцейські склали 790 адміністративних протоколів за порушення правил карантину

4 года назад 0

Всі підрозділи поліції Херсонщини і надалі працюють в посиленому варіанті несення служби. Щодня близько 500 поліцейських у складі автопатрулів та піших нарядів забезпечують публічний порядок в області та контролюють дотримання правил карантину.

Всього від початку запровадження карантинних обмежень на Херсонщині правоохоронці склали 790 протоколів за порушення правил щодо карантину. З них: за порушення умов обсервації — 370 протоколів, за порушення самоізоляції — 26 протоколів, за порушення правил торгівлі — 142 протоколи, 60 — на водіїв за перевезення пасажирів понад норми, 192 протоколи на інших порушників карантинних заходів. Усі складені матеріали передані на розгляд судів.

На території області спільні рейдові групи патрулюють громадські місця та перевіряють дотримання правил карантину. На території курортних районів Херсонщини рейдові групи контролюють дотримання карантинних норм громадянами, які відвідують пляжі та бази відпочинку.

Шановні громадяни! Поліція цілодобово працює заради вашої безпеки. Тож просимо вас відповідально ставитися до правил карантину і дотримуватись обмежувальних заходів. Залишайтеся вдома. Бережіть себе та близьких!

Відділ комунікації поліції Херсонської області