На Херсонщині поліцейські встановили, що безвісно зниклий житель Голої Пристані був вбитий на грунті ревнощів

4 года назад 0

Подія сталася в м. Гола Пристань. 17 жовтня в районне відділення поліції звернулися рідні 31-річного місцевого жителя. Мати розповіла, що син ще три дні тому пішов із дому та досі не повернувся. В ході професіонально проведених слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що чоловіка вбили. Наразі суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою. Йому може загрожувати 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Після отримання інформації про зникнення чоловіка поліцейські встановили, хто останній бачив його живим. Як з’ясувалося, у день зникнення він відпочивав в компанії свого товариша та його дружини. Також там перебувала 27-річна подружка останньої. Зі слів господарів будинку, вже пізно ввечері їх гості разом вирушили додому до жінки продовжувати вечірку. Під час перевірки даного будинку виявилося, що він порожній. У правоохоронців з’явилися здогадки, що можливо чоловіка вже не має в живих.

Бабуся жінки розповіла поліцейським, що у її онуки є співмешканець. На даний час чоловік разом із своїм знайомим працюють на будівництві у Херсоні. Та пенсіонерка бачила, що два дні тому вони знаходились вдома у онуки, а вчора усі троє на автомобілі співмешканця вирушили до Херсону. Також оперативники дізналися, що онука зненацька розрахувалася з роботи. До того ж в ці останні два дні знайомі помітили, що у неї пошкоджена рука та обличчя в синцях.

Як розповів заступник начальника обласного главку поліції Микола Цап, вчора оперативники встановили їх місцеперебування. З перших хвилин спілкування з ними поліцейські помітили, що вони володіють інформацією про зниклого, проте усі троє це заперечували. Майже доба знадобилася слідчим, щоб по крихтях зібрати доказову базу, в результаті чого співмешканець зізнався, що ж сталося того вечора.

39-річний чоловік розповів, що зателефонував подрузі та зрозумів, що вона перебуває в нетверезому стані, а поруч чутно незнайомий чоловічий голос. Разом із товаришем вони негайно виїхали в Голу Пристань. Зайшовши всередину будинку, громадянський чоловік побачив свою кохану в ліжку разом із невідомим. Розлютившись, співмешканець побив жінку та відлупцював суперника. Зранку виявилося, що чоловік помер. Після цього друзі винесли його тіло на подвір’я, поклали в металеве корито, а наступної ночі віднесли за місто та закопали.

Це вже не перший злочин чоловіка. Минулого року він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння грабежу. Ще раніше притягався до відповідальності за наркозлочини. Наразі він підозрюється в скоєнні умисного вбивства. Суд обрав йому міру запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.