На Херсонщині поліцейські затримали підозрюваного у смертельному побитті чоловіка

4 года назад 0

Близько другої години ночі 13 червня в Нижньосірогозьке відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що біля місцевого кафе вона виявила тіло чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. За годину поліцейські встановили причетність до скоєння тяжкого злочину 33-річного чоловіка та затримали його. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці працювала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Під час огляду на тілі загиблого були виявлені численні тілесні ушкодження. Медики, які прибули на місце події лише констатували смерть чоловіка від тілесних ушкоджень несумісних з життям. Остаточну причину смерті невдовзі визначить судово-медична експертиза.

Як повідомив начальник Нижньосірогозького відділення поліції Валерій Метель, слідчі та оперативники одразу почали проводити повний комплекс оперативно-розшукових дій. Під час спілкування з персоналом розважального закладу, неподалік якого виявили тіло, поліцейські визначили коло осіб, з якими того вечора контактував потерпілий та підозрюваний. Виявилось, що у кафе перебувало дві компанії людей, які вживали спиртні напої. Працівники кафе повідомили, що два чоловіка з різних компаній почали поводити себе агресивно та сварились між собою. Пізніше з’ясовувати стосунки вони вийшли на вулицю, після чого там і виявили тіло одного з них. Поліцейські опитали свідків події та компанію, в якій перебував підозрюваний та встановили, де він проживає. Саме за місцем проживання поліцейські і виявили громадянина, на його одязі були сліди крові.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчими інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 т.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Чоловікові повідомлено про підозру. Слідчі дії тривають.