На Херсонщині працівники поліцейської станції «Залізний Порт» повернули матері 6-річного сина, який загубився на пляжі

5 лет назад 0

Сьогодні приблизно о 10:30 у Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення від стурбованої жінки, що на пляжі села Приморське зник її 6-річний син. На місце за 15 км негайно виїхали працівники поліцейської станції «Залізний Порт». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

З’ясувавши прикмети хлопчика, поліцейським знадобилася година активних пошуків, щоб знайти його. Дитину шукали кілька груп правоохоронців. Працівники поліцейської станції їздили населеним пунктом і через гучномовець передавали відпочивальникам і місцевим жителям оголошення про розшук хлопчика та його прикмети. І це допомогло. Один з відпочивальників автокемпінгу почув інформацію, а потім побачив на пляжі хлопчика без супроводу дорослих, який був схожий на зниклого. Чоловік підійшов до малого і дізнався, що він заблукав. Після чого повідомив поліцейським, які переконалися, що хлопчик і є розшукуваним.

— Ми встановили, що 6-річна дитина пройшла берегом приблизно 3 км від місця, де зникла. Ми відвезли сина до матері. Хлопчик пояснив, що грався і не помітив, як відійшов далеко від батьків. На щастя, з ним все добре і він навіть не встиг злякатися, — повідомив начальник поліцейської станції «Залізний Порт» Микола Невядомський. – Хочу подякувати чоловіку, який допоміг нам знайти хлопчика, а також звертаюся до батьків з проханням уважно слідкувати за своїми дітьми під час відпочинку, особливо біля водойм. Якщо ж ваша дитина загубилася, не гайте часу, а одразу звертайтеся по допомогу поліції.