На Херсонщині таксист пограбував пасажирку

3 года назад 0

Криміналом завершилася поїздка на таксі для 32-річної жительки Миколаєва. Жінка гостювала в с. Красне. Знайомі викликали їй зі Скадовська таксі, яке мало доправити гостю додому в Миколаїв. Сівши в автівку, пасажирка одразу ж попередила водія, що готівки при собі не має. За проїзд вона запропонувала розрахуватися одразу після прибуття або ж ті самі 850 гривень на картку перекинуть її родичі. Таксиста влаштував другий варіант і він продиктував пасажирці свій банківський рахунок. Але вже згодом, не доїжджаючи до Голопристанщини, за с. Новомиколаївка, чоловік зупинив автівку.  Сказавши, що гроші на картку досі не надійшли, водій відібрав у пасажирки електроплитку, яку та везла з собою, виштовхнув з її машини і поїхав геть.

Жінка звернулася до поліції. Через її знайомих, які викликали таксі, правоохоронці з’ясували марку автівки та хто її власник. Протягом двох годин «таксиста-вишибалу» знайшли. Цікаво, що під час перевірки смартфону водія випливло, що гроші від родичів пасажирки надійшли, причому вчасно.

Навіщо пограбував і виштовхнув з машини в поле пасажирку, таксист пояснити не зміг. Слідство припускає, що чоловік міг бути під впливом наркотиків, адже за оперативною інформацією він вживає марихуану. Наразі водій фігурує у кримінальному провадженні, яке відкрили за ст. «Грабіж». Йому загрожує до 4-х років тюрми. Потерпіла оговтується від мандрівки. Оце проїхалася на таксі…

Марина САВЧЕНКО.