На Херсонщині у пенсіонерки з будинку зникли гроші в іноземній валюті

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 484 заяви і повідомлення, серед яких 73 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровані 3 ДТП з постраждалими, внаслідок яких один чоловік загинув та 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 107 адміністративних протоколів, з них 3 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Дніпровського відділення поліції надійшло повідомлення від 35-річної місцевої мешканки. Жінка розповіла, що їй зателефонував незнайомий чоловік та представився працівником банку. Під час розмови він дізнався реквізити банківської картки, після чого з рахунку заявниці зникли гроші в сумі 4000 гривень.  За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Каховського відділу поліції  зателефонувала 77-річна жителька району. Жінка розповіла, що вночі в її будинок проникли невідомі та викрали 6000 доларів США. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Скадовського відділення поліції  звернулась 54-річна  мешканка району. Вона розповіла, що невідомі зловмисники через вікно проникли в її будинку та викрали побутову техніку та особисті речі. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області