На Херсонщині засудили чоловіка, який скоїв напад на банк

7 лет назад 0

Злочин стався у смт.Іванівка. До відділення банку увійшов невідомий чоловік, приставив пістолет до працівниці і вимагав віддати гроші з каси (200 тисяч гривень). Завдяки відчайдушному опору працівниць банківського відділення, озброєний зловмисник втік, нічого не забравши. Поліцейські затримали його у м.Кривий Ріг, де він переховувався на орендованій квартирі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Над розкриттям злочину працювали оперативники управління карного розшуку та слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Упродовж 10 днів оперативники та слідчі встановили особу зловмисника та місце його переховування. 48-річного неодноразово судимого чоловіка затримали у м.Кривий Ріг Дніпропетровської області. У нього вилучили пістолет.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Згідно з вироком Новотроїцького районного суду, зловмиснику призначене покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.