На Херсощині двоє чоловіків зґвалтували і пограбували неповнолітню

7 лет назад 0

Жертвою розбійного нападу і зґвалтування стала 16-річна жителька одного з сіл Олешківського району. Поліцейські затримали зловмисників упродовж доби.

Потерпіла описала характерні прикмети нападників. Працівники Олешківського відділення поліції відпрацювали раніше судимих за подібні злочини та сезонних працівників. Під підозру потрапили двоє жителів Миколаївської області: 34-річний раніше судимий за розбої та 16-річний брат його дружини. Приїжджі працювали на полях та знімали у селі кімнату. Про це ХЕРСОН.city повідомили в поліції Херсонської області.

— Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем тимчасового проживання підозрюваних поліцейські вилучили речові докази – телефон та прикраси жертви, а також ніж, — повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко.

У відділенні поліції затримані розповіли, що вночі у центрі села вживали спиртні напої. Потім запримітили дівчину, яка сама поверталася додому. Сезонні працівники пішли слідом за нею, біля посадки наздогнали та приставили до шиї ніж. Після чого зґвалтували та відібрали особисті речі.

Наразі зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Призначено проведення низки експертиз. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування», ч.2 ст.153 Кримінального кодексу України «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом» та ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій».

Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.