Несподіваний фінал зустрічі старих друзів на Херсонщині

3 года назад 0

Несподіваний фінал зустрічі старих друзів у Каховці на Херсонщині. Тут 45-річна жінка прогулювалася містом, і раптом зустріла давнього приятеля, котрого хтозна-скільки не бачила. Зустрічі зраділи обидва, й чоловік запросив городянку до себе – поговорити про добрі минулі часи та про те, хто чого досяг у житті. Подруга охоче погодилася, та під час «посиденьок» 49-річний господар випадково скинув мобільний телефон гості на підлогу, і він розбився на друзки. То була дешевенька кнопкова «Нокіа», але її власниця все ж образилася й пішла геть. Вона чекала, що винуватець знищення «мобілки» купить їй новий телефон на заміну, чи принаймні, дасть на це гроші. Але ні того, ні іншого так і не дочекалася. Тому знову рушила до знайомого будинку зводити рахунки, прихопивши з собою цілу «команду підтримки» — 14-річну доньку та двох її залицяльників.

Жінка постукала у ворота дому, але їй ніхто не відчинив. Тоді вона сама перелізла через огорожу, й кинулася нишпорити по двору, шукаючи якусь «компенсацію» за розбитий телефон. Такою компенсацією стала бензопила, що нею хазяїн пиляв дрова. Мстива візитерка забрала свій трофей, й повернулася додому, почуваючись дуже задоволеною. Але вона не здогадувалася, що вдома у старого друга на той момент була його дружина. Котра бачила, як у дворі нишпорять, але не ризикнула відкрити двері.

Обікрадене подружжя звернулося на 102. Співробітники відділення № 1 Каховського райвідділу Національної поліції дізналися, кого підозрюють потерпілі, й поїхали до «месниці». Та в усьому зізналася, й видала вкрадену бензопилу, що її не встигла продати чи здати в ломбард. Тож зустріч старих друзів її до лави підсудних довела – адже за злочин відповідати треба.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.