Нетверезий водій спричинив ДТП і отримав від херсонських патрульних четвертий протокол

5 лет назад 0

Водій Volkswagen Bora спричинив ДТП і отримав від патрульних четвертий протокол за керування в нетверезому стані.

Виклик про ДТП без постраждалих на вулиці Івана Богуна отримали патрульні вчора близько 11-ої ранку. Заявник повідомляв, що водій Volkswagen Bora зіткнувся із його автомобілем Volkswagen Jetta. На місці інспектори побачили зазначені транспортні засоби. Обидва автомобілі мали характерні механічні пошкодження. 

Поліцейські встановили, що водій Volkswagen Bora перед початком руху не був уважним, не стежив за зміною дорожньої обстановки, не витримав безпечний інтервал та скоїв зіткнення з Volkswagen Jetta, що рухався в попутному напрямку. Також патрульні помітили у винуватця ДТП ознаки наркотичного сп’яніння. Той визнав, що нещодавно вжив канабіс, однак у встановленому законом порядку відмовився проходити огляд у медичному закладі. Інспектори за допомогою інформаційних баз з’ясували, що 45-річний херсонець вже тричі отримував протоколи за керування в нетверезому стані. Проте за жодним із порушень суд рішення ще не виніс. Хоча перший випадок стався ще у вересні поточного року. 

Тож патрульні склали на чоловіка адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.