Невідомі обікрали херсонку біля власного під’їзду

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло  687  заяв і повідомлень, серед яких 131 заява з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 2 людини отримали травми. За порушення правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 157 адміністративних протоколів, із них 3 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції  звернулась 33-річна жінка.  Вона розповіла, що поверталась додому і до неї біля під’їзду підбіг невідомий. Чоловік вихопив з рук заявниці сумку, в якій знаходились 300 доларів США і 1000 гривень, та побіг у невідомому напрямку. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 33-річної жительки Дніпровського  району.  Жінка розповіла, що купувала одяг через Інтернет-мережу та оплатила продавцю 10000 гривень. Однак товар не отримала і зв’язок з продавцем відсутній. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 50-річний чоловік. Він розповів, що у нього в маршрутному таксі викрали мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області