Обрано заставу для підозрюваного у вбивстві херсонської активістки

7 лет назад 0

Завдяки наполегливій позиції прокуратури області обрано запобіжний захід винуватцю ДТП зі смертельним наслідком

29.05.2017 на вул. Перекопській у місті Херсоні трапилась дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула громадський активіст – дівчина 1993 року народження.
У процесі здійснення прокуратурою області процесуального керівництва у кримінальному провадженні, порушеному за вказаним фактом,  встановлено, що водій – місцевий мешканець 1963 р.н., керуючи у стані алкогольного сп’яніння автомобілем Тойота, вчинив наїзд на потерпілу.
Після вчинення ДТП водій на автомобілі зник з місця події , залишивши потерпілу у небезпечному для життя стані. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід від отриманих травм загинула.
За підозрою у вчиненні цих злочинів водія затримано, стосовно нього до місцевого суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Проте Херсонським міським судом у задоволенні клопотання відмовлено та обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Не погоджуючись з рішенням суду прокуратурою області подано на нього апеляційну скаргу, яку апеляційним судом Херсонської області задоволено та обрано підозрюваному запобіжний захід — тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 134 тис. грн. 

                                      Прес-служба прокуратури Херсонської області

ЧИТАЙТЕ: У Херсоні поліція впродовж 20 хвилин затримала водія, який збив жінку(ФОТО)