Подробиці ДТП з потерпілими у Голопристанському районі

5 лет назад 0

Учора ввечері у Голопристанському районі сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. За попередніми даними, водій автомобіля «Фольксваген Пасат» не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя, де автомобіль перекинувся. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Крім водія, в іномарці знаходилися 4 жінки, які поверталися з курортного села Залізний Порт у Вінницьку область. В результаті ДТП водій отримав незначні тілесні ушкодження і від госпіталізації відмовився. Його четверо пасажирок з різними травмами доставлені в лікарню: дві жінки госпіталізовані, іншим призначене амбулаторне лікування.

Як розповів заступник начальника Голопристанського відділення поліції Костянтин Лахновський, за фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Наразі поліцейські опитують потерпілих та можливих свідків ДТП для з’ясування усіх обставин.